Pertubuhan Kebajikan Ilmu Dan Amal Selangor

Scroll down and complete all necessary information

JEJAK ASNAF MELAKA

*SEDEKAH JUMAAT: SEKAMPIT BERAS DAN SET BAKUL MAKANAN UNTUK 200 ASNAF MELAKA*

Klik dan sumbang:


*Ketahuilah bahawa dalam setiap rezeki yang kita peroleh ada bahagian orang lain di dalamnya dan sesungguhnya memberi sedekah tidak akan membuat kita miskin*

Assalamualaikum wbt para penyumbang yang budiman..

InsyaAllah sukarelawan Geng Talaqqi akan menyantuni Asnaf Fakir Miskin di kalangan ibu tunggal, petani, warga emas, pesakit terlantar di sekitar Melaka dalam Misi Sekampit Beras dan Sebakul Makanan Untuk Asnaf.

Ramai keluarga fakir, miskin, dan orang-orang susah hidup dengan pendapatan yang tidak mencukupi atau sekadar cukup-cukup sahaja. Misi Sekampit Beras dan Sebakul Makanan ini fokus untuk menyediakan keperluan makanan asas seperti beras, minyak, sardin dan barangan dapur lain agar mereka tidak perlu berlapar dan dapat menjalani kehidupan dengan lebih bermakna dan penuh senyuman. InsyaAllah akan disampaikan sumbangan:

*200 Kampit Beras
*200 Set Food Basket

RM

You will receive the transaction receipt here.

Final amount to pay
Bill Amount RM
Admin Fee RM
Total Amount RM 0.00